USLUGE

ORGANIZACIJA VJENČANJA

USLUGE

Dragi Mladenci,

do savršenstva je teško doći, ali uz prave ljude je moguće. Tim profesionalnog osoblja Imanja Knjaz Vam nudi tu magiju. Pogledajte kompletnu ponudu za organizaciju vjenčanja.

Usluge

DEKORACIJA

USLUGE

Dragi Mladenci,

dekoracija je važan dio svakog vjenčanja i ono što između ostalog daje posebnu notu vašem najvažnijem danu.

Transformišite izgled već elegantne sale uz pomoć i savjeta naše dekoraterke, čije će dugogodišnje iskustvo pretvoriti vaše želje u stvarnost, a vaše vjenčanje u bajku.

Kako da odaberete i dogovorite dekoraciju za svoje vjenčanje?

Nakon odabira datuma vjenčanja, na zasebnom sastanku sa zvaničnom dekoraterkom Imanja knjaz dogovarate dekoraciju za vaše vjenčanje predstavljajući joj svoje želje u vidu ideja, fotografija ili video materijala. Kroz ovaj kreativan process, ona će svojim prijedlozima i iskustvom pomoći da se vaše želje pretvore u stvarnost.

Da li je dekoracija Imanja knjaz obavezna?
Organizacija vjenčanja i drugih važnih događaja je ono po čemu je naš kvalitet prepoznat, a savršenstvo je ono čemu uvijek težimo. Upravo zbog toga dekoracija Imanja knjaz je obavezna, zbog kvaliteta kojem vjerujemo i iskustva zbog kojeg je savršenstvo moguće dotaći.
Usluge
OZVUČENJE, BINA I RASVJETA
USLUGE

Dragi Mladenci,

dobar provod i nezaboravna atmosfera nezamislivi su bez muzike, a profesionalno i sigurno ozvučenje garant su i jednog i drugog.

U nastavku pogledajte pakete ozvučenja, bina i rasvjeta koji su u ponudi:

USLUGE

Važno nam je da vaš događaj prođe u najboljem redu, na naše obostrano zadovoljstvo. Prednost organizovanja događaja na Imanju Knjaz jeste u činjenici da imate sve na jednom mjestu – elegantan prostor sa zavidnim kapacitetom broja gostiju, profesionalnu uslugu, osoblje i gastronomski ugođaj kakav zaslužujete, kao i dekoraciju Imanja Knjaz po vašoj želji, ozvučenje, rasvjetu i binu za potpun muzički doživljaj i dobru atmosferu.