FAQ

NAJČEŠĆA PITANJA

FAQ
Kako da odaberete i dogovorite dekoraciju za svoje vjenčanje?

Nakon odabira datuma vjenčanja, na zasebnom sastanku sa zvaničnom dekoraterkom Imanja knjaz dogovarate dekoraciju za vaše vjenčanje predstavljajući joj svoje želje u vidu ideja, fotografija ili video materijala. Kroz ovaj kreativan process, ona će svojim prijedlozima i iskustvom pomoći da se vaše želje pretvore u stvarnost.

Da li je dekoracija Imanja knjaz obavezna?
Organizacija vjenčanja i drugih važnih događaja je ono po čemu je naš kvalitet prepoznat, a savršenstvo je ono čemu uvijek težimo. Upravo zbog toga dekoracija Imanja knjaz je obavezna, zbog kvaliteta kojem vjerujemo i iskustva zbog kojeg je savršenstvo moguće dotaći.
USLUGE

Važno nam je da vaš događaj prođe u najboljem redu, na naše obostrano zadovoljstvo. Prednost organizovanja događaja na Imanju Knjaz jeste u činjenici da imate sve na jednom mjestu – elegantan prostor sa zavidnim kapacitetom broja gostiju, profesionalnu uslugu, osoblje i gastronomski ugođaj kakav zaslužujete, kao i dekoraciju Imanja Knjaz po vašoj želji, ozvučenje, rasvjetu i binu za potpun muzički doživljaj i dobru atmosferu.