DA SE PREDSTAVIMO

IK – VAŠA MALA OAZA.

Jedan od najatraktivnijih i sadržajno najbogatijih ugostiteljskih objekata glavnog grada, pa i Crne Gore, potpuno izmješten od gradske gužve i buke, svakako je Imanje Knjaz, koje se nalazi na poznatom Podgoričkom izletištu Mareza.

Imanje Knjaz je izopšten kutak u prirodi, mjesto stvoreno za uživanje uz odličnu hranu i najbolje specijalitete. Na Imanju se u svako doba uživa, ljeti u hladovini uz iskonske melodije prirode, žubor vode i cvrkut ptica, zimi uz pucketanje vatre u kaminu, bilo da ste na jutarnjoj kafi, na ručku ili večeri sa prijateljima, porodicom, poslovnim partnerima.

KAFETERIJA

ZAPOČNITE DAN UZ JUTARNJU KAFU.

Neka vam dan počne sa ukusnim i zdravim cijeđenim prirodnim sokovima. Neizostavan ritual svakodnevice, ispijanje kafe, u našem ambijentu učiniće dan posebnim. Osim klasične ponude kafa, gostima nudimo i različite napitke sa ledom, šejkove, hladne čajeve, kafe sa alkoholom…

RESTORAN

SPECIJALITETI ZA SVE UKUSE.

Ukoliko je večera sa stilom Vaš odabir onda ste na pravom mjestu. U otmenom ambijentu sa vrhunskim specijalitetima možete provesti nezaboravne trenutke. Ali, ukoliko je Vaš odabir za dvoje u prijatnom ambijentu sa voljenom osobom ili poslovnim partnerima možete uživati u čarima restorana “Imanja Knjaz”.

VINOTEKA

 

NAJBOLJA PONUDA DOMAĆIH I STRANIH VINA.

Za ljubitelje i poznavaoce vrhunskih vina, tu je naša bogata vinoteka. Više od 200 etiketa najboljih crnogorskih i stranih vina zadovoljiće potrebe, kako prosječnog, tako i gosta sa istančanim ukusom i stilom. Kušajući naša vina, ljubitelji dobre kapljice, uživaće u svakom gutljaju “pića bogova”.

SALA ZA VJENČANJA

RECITE NAJVAŽIJE “DA” NA IMANJU KNJAZ.

Vjenčanje iz snova, viđeno samo u fimu, možete  sebi prirediti i u našim svadbenim salonima. Za najbitniji dan u životu, priuštite sebi  galantno vjenčanje, u ambijentu koji odiše luksuzom i otmenošću. Kapacitet event centra je od 100 do 800 mjesta.

MINI HOTEL

ZA ONE KOJI ŽELE DA OSTANU MALO DUŽE.

Uskoro opširnije !

KONGRESNI CENTAR

RAD U OVOM AMBIJENTU, PRAVO JE ZADOVOLJSTVO.

Uskoro opširnije !

BAŠTA

AMBIJENT KAO IZ BAJKE.

U vrelim ljetnjim mjesecima, u našoj prelijepoj bašti, temperature je niža za par stepeni. Priordni ambijent, zelena oaza, žuborenje vode tik uz sto za kojim uživate u nekom od naših specijaliteta ili kafi, učiniće boravak prijatnim. Poseban ugođaj je u kasnim popodnevnim i večernjim satima, u smiraj napornog radnog dana.

IGRALIŠTE ZA DJECU

UVIJEK MISLIMO NA NAJMLAĐE.

Bogatu ponudu našeg kompleksa upotpunjuje prostor za najmlađe. Tobogani, vrteške, penjalice, ljuljaške…učiniće da i vaša djeca uživaju. Monotonu svakodnevicu zamijenite prijatnim porodičnim druženjem, tokom kojeg će vaši mališani imati kutak za sebe.